The Noise Figures live Στο κλειδί του Φα

29 Απρίλιος, 2018

29 Απρίλιος, 2018

21:30 To 23:59

στο κλειδί του φα, Σέρρες, Ελλάδα

4 €

Event Description

Με τον νέο τους δίσκο “Telepath” στις αποσκευές τους οι The Noise Figures επιστρέφουν στις Σέρρες την Κυριακή 29 Απριλίου στις 9:30 μ.μ. στο Κλειδί του Φα, στα πλαίσια του “Telepath Spring Τour” για μία ακόμα οργιαστική βραδιά!

The Noise Figures

Με τρεις δίσκους, έντονη ευρωπαϊκή δραστηριότητα, εκατοντάδες live σε όλη την Ελλάδα και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με μερικά από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής, οι Noise Figures είναι μια από τις πιο δραστήριες ελληνικές μπάντες, τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά.

Το δίδυμο του Γιώργου Νίκα (φωνητικά, τύμπανα) και του Στάμου Μπάμπαρη (κιθάρα, φωνητικά) ξεκίνησε την ενεργό δράση του στην Αθήνα το 2012, κυκλοφορώντας ανεπίσημα τα EP’s «Turn off the Lights» και «Zero Rest» και ηχογραφώντας παράλληλα μια σειρά από κομμάτια, που συλλέχθηκαν και έδωσαν μορφή στο πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ. Το «The Noise Figures» κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2013 από την Inner Ear και η μπάντα ξεκίνησε να περιοδεύει εκτεταμένα και ταυτόχρονα να γράφει ήδη το νέο της υλικό.

Το «Aphelion» ήρθε σε ένα διάλειμμα από τις συναυλιακές υποχρεώσεις του συγκροτήματος το Σεπτέμβριο του 2015, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από ελληνικό και ξένο Τύπο και οδηγώντας το σε δύο ευρωπαϊκές περιοδείες και συνολικά σχεδόν 200 ζωντανές εμφανίσεις.

Ανεξάντλητοι μετά από 5 χρόνια ενεργής δράσης οι Noise Figures μπαίνουν στα τέλη του 2017 στο στούντιο για ακόμα μια φορά με τον Άλεξ Μπόλπαση, παραγωγό του «Aphelion», για να ηχογραφήσουν την τρίτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Telepath», ένα στιχουργικά θεματικό άλμπουμ, που διασταυρώνει όλα τα μουσικά μονοπάτια που η μπάντα έχει διανύσει, από τα heavy blues μέχρι το psych garage σε έναν fuzz ίλιγγο. Το «Telepath» κυκλοφορεί το Μάρτιο του 2018 από την Inner Ear και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη μπάντα.

Δισκογραφία
Studio albums
2013 The Noise Figures (Inner Ear Records)
2015 Aphelion (Inner Ear Records)
2018 Telepath (Inner Ear Records)

EP’s and singles
2012 Turn Off The Lights (Self Released)
2013 Zero Rest (Self Released)
2014 Run / When Everybody’s Gone 7″ (Inner Ear Records)
2017 When The Flames Go Up / Mute Blonde 7″ (Inner Ear Records)

Organizers

Στο κλειδί του Φα

Ζακύνθου 7, Σέρρες

Visited 169 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

 

Related Event

poster

Καφέ Αμάν, Χατζιακώβου, Σέρρες, Ελλάδα

6 Φεβρουάριος, 2018

9:30 μμ To 11:59 μμ

Ο Μάκης Σεβίλογλου παρέα με τους , Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν, Μάριο Μακρή στην ακουστική κιθάρα , Δημήτρη Κίτσιο στο κοντραμπάσο, μας προσκαλούν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια,…Read more…

Poster

Περιστέρη Κωστόπουλου, Σέρρες, Ελλάδα

13 Δεκέμβριος, 2017 To 16 Δεκέμβριος, 2017

8:00 μμ To 11:59 μμ

Για τρεις βραδιές, το κέντρο της πόλης θα πλημμυρίσει μουσικές, που θα μας ταξιδέψουν από την Τουρκία, στην Ιρλανδία και στην Κάτω Ιταλία.Read more…

drakos

Καφέ Αμάν, Χατζιακώβου, Σέρρες, Ελλάδα

12 Ιανουάριος, 2018

9:30 μμ To 11:59 μμ

Ο Αλέκος Δράκος παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Το καραφάκι» την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 9:30 μ.μ. στο Καφέ Αμάν.Read more…