«Φata Morgana Band» live στον Μπλε Γιακά Ράδιο + Μαγαζί

10 Μάρτιος, 2018

10 Μάρτιος, 2018

21:00 To 23:59

Μπλε Γιακάς Ράδιο, Παύλου Μελά, Σέρρες, Ελλάδα

Event Description

Οι Φata Morgana Band είναι ένα ελληνόφωνο συγκρότημα Heavy & Hard rock που δημιουργήθηκε το 2008. Στις 2 Απριλίου 2011 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους μετίτλο »Ταξίδι Αγνώστου Προορισμού», το οποίο ηχογραφήθηκε και έγινε το mix-mastering στο Nemesis Recording Studio, (Καβάλα).
Το 2014, οι Φata Morgana Band κυκλοφορούν το δεύτερο κατά σειρά άλμπουμ τους με τίτλο “Μόνος Γεννιέσαι, Μόνος Πεθαίνεις”, δυναμώνοντας κατά πολύ τον ήχο τους και αλλάζοντας τη μελωδία τους σε πιο “σκληρά” ακούσματα.
Για το νέο άλμπουμ {Αλλάζουν τα δεδομένα της μουσικής τους, με εντυπωσιακό τρόπο. Οκτώ ολοκαίνουργια τραγούδια, που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά που σίγουρα θα δώσουν νέα διάσταση στην ελληνική Hard Rock μουσική σκηνή.
{Το 2014 κυκλοφορούν το δεύτερο τους άλμπουμ, με τον τίτλο “Μόνος γεννιέσαι μόνος πεθαίνεις”. Ένας πραγματικός δυναμίτης και μουσικά, αλλά και στιχουργικά. Πολύ καλά δουλεμένες συνθέσεις και χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Μια πολύ έξυπνη παραγωγή δίνει ένα γερό πάτημα να εκφράσουν το ταλέντο τους, χωρίς παρεμβατισμούς συνηθισμένους στην μουσική πραγματικότητα της χώρας. Το φλερτάρισμα με την hard και heavy έκφραση της rock, γίνεται έρωτας απόλυτα ταιριαστός στον ελληνικό στίχο που επέλεξαν .
{Τα κομμάτια στο σύνολο θα παρατηρήσετε πως είναι όλα καλοπαιγμένα και μελετημένα όσο πρέπει για να βγεί ένας ολοκληρωμένος δίσκος και σίγουρα όχι κάτι το βιαστικό. Το επόμενο βήμα των Φata Morgana Band εννοείται πως στέφεται με επιτυχία, γιατί το ψάξανε και το συνδιάσανε τόσο σωστά, έτσι ώστε να δημιουργήσουν έναν πιο heavy δίσκο ο οποίος συμβαδίζει με τους στίχους και οι στίχοι με την εποχή, με μια πολύ καλή παραγωγή και το Ελληνόφωνο Heavy Rock όπως θα πρέπει να υφίσταται εν έτει 2014!
{Το «Μόνος Γεννιέσαι-Μόνος Πεθαίνεις» είναι απο’δω και πέρα στις μόνιμες playlist που έχω για την ποδηλασία, μαζί με τα «Sounds of a Playground Fading» (In Flames), «Still Life» (Opeth), «01011001″ (Ayreon) & «Dehumanizer» (Black Sabbath). Στηρίξτε τα παιδιά, το αξίζουν.
Η ιστορία του ονόματος Η ονομασία του συγκροτήματος προέρχεται από το φαινόμενο του »αντικατοπτρισμού» (σύμφωνα με τους ναυτικούς), μιας και η μουσική τους αντικατοπτρίζει τις προσωπικές τους εμπειρίες. Έχουν συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ ανα τη Ελλάδα ενώ αυτή την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο για τις ηχογραφήσεις της 3ης δισκογραφικής τους δουλειάς.

Μέλη συγκροτήματος
Γιάννης Κωσταντινίδης (ερμηνεία-φωνητικά) |
Πάνος Σαμαράς (κιθάρες/μουσική-στίχοι)

 

Organizers

Μπλε Γιακάς Ράδιο + Μαγαζί

Παύλου Μελά 5, Σέρρες

2321088520

Visited 154 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

 

Related Event

over

Μπλε Γιακάς Ράδιο & Μαγαζί, Παύλου Μελά, Σέρρες, Ελλάδα

23 Φεβρουάριος, 2018

9:00 μμ To 11:30 μμ

Με μεγάλη χαρά ο Μπλε Γιακάς Ράδιο σας καλεί στην πρώτη του μουσική παρασταση που θα λάβει χώρα στον νεοσύστατο πολυχώρο που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Παύλου…Read more…

jamnight

στο κλειδί του φα, Σέρρες, Ελλάδα

17 Δεκέμβριος, 2017

7:30 μμ To 11:30 μμ

Come with your instument-s if you wanna play!!! supplied: Drums set, 2 Guitar amps, bass amp, inputs for keyboards or mic ! calling all musicians!!!  Read more…

ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, Ελ. Βενιζέλου, Σιντική, Ελλάδα

17 Φεβρουάριος, 2018

10:00 μμ To 11:59 μμ

Ακριβώς πριν την αλλαγή του χρόνου, βρεθήκαμε στο μεθοριακό σταθμό. Δύο κιθάρες και ένα βιολί συνέθεσαν μια ακόμη εικόνα της «Μπογιάτας».Read more…