Δημήτρης Ζερβουδάκης – Μελίνα Κανά στο ΕΚΚΟ live stage

27 Απρίλιος, 2018

27 Απρίλιος, 2018

22:00 To 23:59

EKKO LIVE STAGE, Βενιζέλου, Σέρρες, Ελλάδα

Προπώληση 10 € - Γενική Είσοδος 13 €

Event Description

Όταν η αγάπη για τη μουσική γίνεται πηγή έμπνευσης, γεννιέται η δημιουργία, το όραμα, η χαρά, το σμίξιμο. Συστατικά που ένωσαν δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τη Μελίνα Κανά σε ένα κοινό αντάμωμα στον χρόνο και στον χώρο.

Μαζί στη σκηνή και μέσα από τα τραγούδια της μακροχρόνιας διαδρομής τους -τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί μέσα μας – απλώνουν την πολύτιμη πραμάτεια τους, τους στίχους και τις μουσικές και εναλλάσσουν τον ρεαλισμό με την φαντασία, την ψυχαγωγία με την διασκέδαση.

Δύο καλλιτέχνες με συγγενικές μουσικές καταβολές ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς με τραγούδια «σταθμούς» στην ελληνική μουσική σκηνή και η Μελίνα Κανά καταξιωμένη ερμηνεύτρια των σπουδαιότερων από τους σύγχρονους δημιουργούς, ενώνονται φέτος σε έναν κοινό στόχο, τα τραγούδια να γίνουν σημείο συνάντησης τόσο για τους ίδιους, όσο και για μας που ταξιδεύουμε με τον ίδιο τρόπο… αντλώντας δύναμη και αισιοδοξία μέσα από τη μουσική.

Μαζί τους επί σκηνής :
Χρυσόστομος Καραντωνίου, κιθάρα
Παναγιώτης Κουτσούρας, μπουζούκι
Γιώργος Μακρής, πνευστά
Θάνος Κολοκυθάς, μπάσο
Δημήτρης Οικονομίδης, πλήκτρα
Θανάσης Αρχανιώτης, τύμπανα
Νίκος Παπαδόπουλος, ηλεκτρική κιθάρα

Ηχοληψία : Μάκης Δρακόπουλος

Organizers

ΕΚΚΟ live stage

Βενιζέλου 30, Σέρρες

6944160264

Visited 332 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

 

Related Event

poster

Λυκίσκος. Κερκύρας 11, Σέρρες

19 Δεκέμβριος, 2018

9:00 μμ To 11:59 μμ

Αφού λοιπόν ο Χρήστος και η Μαγδαληνή συναντήθηκαν και συνειδητοποίησαν ότι αγαπούν την ίδια μουσική αποφάσισαν ότι θα κάνουν live. περισσότερα…..

poster

Δημοτικό θέατρο Αστέρια, Π. Κωστωπούλου, Σέρρες

23 Φεβρουάριος, 2019

8:00 μμ To 9:00 μμ

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών διοργανώνει και φέτος συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.Η συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 ώρα… περισσότερα…..

poster

Καφέ Αμα΄ν, Χατζηικώβου, Σέρρες

25 Ιανουάριος, 2019

9:30 μμ To 11:59 μμ

Οι balkanatolia, μια παρέα χριστιανών -μουσουλμάνων, Τούρκων-Ελλήνων μουσικών με πορεία 15 ετών στις μουσικές της Ελλάδας, Τουρκίας , Ανατολής και όχι μόνο, σας καλούν για ένα ρυθμικό,… περισσότερα…..