Μπάμπης Στόκας & Βίκυ Καρατζόγλου στο ΕΚΚΟ live stage

3 Φεβρουάριος, 2018

3 Φεβρουάριος, 2018

22:00 To 23:59

EKKO LIVE STAGE, Βενιζέλου, Σέρρες, Ελλάδα

7 € Φοιτητικό - 9 € Προπώληση - 12 € Ταμείο

Event Description

Ο Μπάμπης Στόκας με τις αγαπημένες επιτυχίες των Πυξ Λαξ αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του ταξιδεύει και αυτό τον χειμώνα σε όλη την Ελλάδα. Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου.

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη ξεχωριστή φωνή και ερμηνεία, συναντάει τη Βίκυ Καρατζόγλου, για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο τόσο στην πολύχρονη μουσική διαδρομή του Μπάμπη, όσο και σε τραγούδια από όλους τους χώρους της ελληνικής μουσικής που άφησαν ιστορία.

Η Βίκυ Καρατζόγλου, μετά την αξιοσημείωτη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγουδιού «Το Όνειρο» και λίγο πριν τη νέα δισκογραφική δουλειά της, συνεργάζεται με τον Μπάμπη Στόκα και αποκτάει ακόμη ένα εφόδιο στην καλλιτεχνική της πορεία.

Μπαλάντες και λαϊκά, τρυφερότητα και δυναμισμός, ερμηνείες και συναίσθημα, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα ώστε το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών να δημιουργήσει βράδια γεμάτα μουσικές, νοσταλγία, κέφι και αστείρευτη διάθεση για ερμηνευτικές απογειώσεις !

Organizers

ΕΚΚΟ live stage

Βενιζέλου 30, Σέρρες

6944160264

Visited 305 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

 

Related Event

afisa

Μπλε Γιακάς Ράδιο, Pavlou Mela, Serres, Greece

8 Φεβρουάριος, 2018

8:00 μμ To 11:59 μμ

Με μεγάλη χαρά σας καλούμε στο πρώτο αποκριάτικο πάρτυ στο μαγαζί του Μπλε Γιακά Ράδιο. Σερπαντίνες, κομφετί και μπόλικη αστερόσκονη από τις βραζιλιάνικες πίστες του καρναβαλιού.Read more…

poster

Αιγλη, Χατζιακώβου, Σέρρες, Ελλάδα

14 Ιανουάριος, 2018

9:00 μμ To 11:00 μμ

Το electropop duo των Μarva Von Theo, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτο του δίσκου «Dream within a Dream», περιοδεύει στη Βόρειο Ελλάδα με εμφανίσεις σε Ξάνθη…Read more…

tonyandthanos

Λυκισκος, Κέρκυρας, Σέρρες, Ελλάδα

14 Δεκέμβριος, 2017 To 15 Δεκέμβριος, 2017

9:30 μμ To 12:30 πμ

2 ΦΩΝΕΣ 2 ΚΙΘΑΡΕΣ ΜΕ ΡΟΚ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΥΡΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.Read more…