Τango Argentino-Milonga με τους «Locos De Atar» live στα «ΑΣΤΕΡΙΑ»

25 Φεβρουάριος, 2018

25 Φεβρουάριος, 2018

20:00 To 23:59

Δημοτικό Θέατρο "Αστέρια", Περιστέρη Κωστόπουλου, Σέρρες, Ελλάδα

Event Description

Το ΔηΠεΘε Σερρών διοργανώνει και μαζί με την Tangoparea.Serres καλούν όσους αγαπούν την Tango μουσική και χορό,σε μία μεγάλη Tango βραδιά-Milonga με LIVE μουσική από τους locos de atar για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Οι “Locos de atar” είναι ένα μουσικό σχήμα tango της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε την πορεία του το Σεπτέμβριο του 2006. Kοινός άξονας των πέντε μελών του γκρουπ είναι η αγάπη για τη μουσική και η αγάπη για το tango.

Το ασυνήθιστο ηχόχρωμα του σχήματος που επιτυγχάνεται με το συνδυασμό ακουστικών εγχόρδων (Βιολί–Κοντραμπασο), πνευστών οργάνων (Κλαρινέτο–Σαξόφωνο), αλλά και του ακορντεόν, χαρίζει στον ακροατή μια μοναδική μουσική εμπειρία. Ταυτόχρονα, τα κρουστά με τη δυναμική παρουσία τους και την ιδιαίτερη ηχητική ατμόσφαιρα που δημιουργούν, αναδεικνύουν τη ρυθμική πλευρά του tango.

Οι “Locos de atar” έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες, milongas και άλλες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε διεθνή φεστιβάλ. Έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες από διάφορους χώρους (μουσικούς και τραγουδιστές, χορευτές εικαστικούς καλλιτέχνες).

Βιολί: Μαρία Ζαχαριάδου
Ακορντεόν: Νατάσα Ρουβολή
Κλαρινέτο-Σαξόφωνο: Στέργιος Μοσχογιάννης
Κοντραμπάσο: Μιχάλης Σαπουντζής
Καχόν: Αλέκος Παπαδόπουλος

Organizers

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών - TangoParea.Serres

Περιστέρη Κωστόπουλου, Σέρρες, Ελλάδα

2321054585

Visited 333 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

 

Related Event

poster

EKKO LIVE STAGE, Βενιζέλου, Σέρρες, Ελλάδα

10 Μάρτιος, 2018

10:00 μμ To 11:59 μμ

Το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ.Read more…

jamnight

στο κλειδί του φα, Σέρρες, Ελλάδα

17 Δεκέμβριος, 2017

7:30 μμ To 11:30 μμ

Come with your instument-s if you wanna play!!! supplied: Drums set, 2 Guitar amps, bass amp, inputs for keyboards or mic ! calling all musicians!!!  Read more…

poster

Αίγλη, Χατζιακώβου, Σέρρες, Ελλάδα

28 Φεβρουάριος, 2018

9:30 μμ To 11:59 μμ

Το Καφέ Αίγλη αποχαιρετά τον χειμώνα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 21:30 με την πιο αγαπημένη παρέα του Ευγένιου Δερμιτάσογλου, την Αγάπη Λουπατατζη, τον Μάριο Τσομπανίδη και τον Θάνο Δερμιτζάκη. Read more…