ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

7 Δεκέμβριος, 2018

9 Δεκέμβριος, 2018

10:00 To 20:00

Πλατεία Ελευθερίας. Σέρρες

Είσοδος ελεύθερη

Event Description

Η Τοπική Επιτροπή Σερρών της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ διοργανώνει και φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιάχριστουγεννιάτικηφιλανθρωπική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας, το τριήμερο  Παρασκευή  7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε λαχταριστές βάφλες , ζεστό αρωματικό κρασί για μεγάλους  και αρωματικό τσάι για μικρούς, λουκάνικα αλλά και χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Την προσπάθειά μας στηρίζουν για 7η χρονιά ενεργά οι μαθητές των σχολείων των Σερρών ενώ κοντά μας είναι και γνωστές σερραϊκές επιχειρήσεις.

Για μια ακόμη χρονιά συνεργάζεται μαζί μας και το τμήμα Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης (Chef) του ΔΙΕΚ Σερρών που θα μας προσφέρει τις νόστιμες δημιουργίες του στο χώρο που ευγενικά μας παραχώρησε ο Δήμος Σερρών.

Το Γενικό Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει φέτος ως κύριος χορηγός της εκδήλωσης μας.

Στόχος όλων μας είναι να προσφέρουμε νότες χαράς στους νέους και μεγαλύτερους συμπολίτες μας και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα δοθούν για να ενισχύσουν δύο φορείς που φροντίζουν ανθρώπους  με ιδιαίτερες ανάγκες: το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Νοσοκομείου Σερρών καθώς και της Παιδιατρικήςκαι το ΚΕΠΕΠ – Κέντρο Περίθαλψης Παιδιού Σιδηροκάστρου. 

Organizers

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Visited 143 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing:

 

Related Event

poster

Elpida Resort & Spa, Κοιλάδα Σερρών

19 Δεκέμβριος, 2018

7:00 μμ To 9:00 μμ

Μέσα στο πνεύμα των ημερών το Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών με την ευγενική υποστήριξη του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Σερρών, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό κέικ, στο Ξενοδοχείο «Elpida… περισσότερα…..

angomilonga

Kouzina Bar, Σέρρες, Ελλάδα

20 Δεκέμβριος, 2017 To 21 Δεκέμβριος, 2017

9:30 μμ To 1:00 πμ

Ελάτε να μπούμε σε εορταστική διάθεση! και ο καλύτερος τροπος είναι χορεύοντας……. περισσότερα…..

prosklisi

Τα φροντιστήρια Παπαπαύλου και το PUBLIC σας προσκαλούν στην ενημερωτική – συμβουλευτική εκδήλωση, που διοργανώνουν την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.30 στο PUBLIC Σερρών, με… περισσότερα…..